viernes, 13 de noviembre de 2009

Editse visita Can Barça, 06/11/2009


Podéis ver todas las fotos aquí: http://www.facebook.com/album.php?aid=4147&id=100000304152243&l=8a69763f07

L'editorial Editse presenta 'La màgia del Pare Noel' a Can Barça
L'editora sabadellenca Emma Claret ha entregat un exemplar de l'èxit de l'autor finès Mauri Kunnas a cada jugador del FC Barcelona
Ferran Martínez
Futbol Club Barcelona. Ciutat Esportiva

www.avui.cat

L'editorial Editse, ha fet aquest matí la primera presentació del llibre La màgia del Pare Noel de Mauri Kunnas. Ha estat una posada en escena molt especial. I és que la mateixa Emma Claret, sabadellenca i filla del nedador Josep Claret, ha estat l'encarregada de regalar un exemplar a cada jugador culer i a l'entrenador Pep Guardiola.

Després de l'entrenament d'aquest matí, l'editora Emma Claret ha fet entrega un per un a tots els jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona del llibre La màgia del Pare Noel, que es podrà trobar a totes les llibreries d'arreu de l'Estat a partir de la setmana vinent. Els jugadors han acceptat el present i s'han quedat bocabadats amb les fantàstiques il·lustracions de Mauri Kunnas. Un dels més impressionats i agraït ha estat el tècnic Pep Guardiola, que comentat el llibre amb l'editora durant una bona estona i s'ha mostrat convençut que l'obra de Kunnas encantaria als seus fills i que a Catalunya, com ja ho ha estat arreu del món, també serà un èxit.

Més de sis milions d'exemplars arreu del món
Mauri Kunnas arriba per fi a les llibreries de Catalunya. A partir de la setmana vinent, tots els nens i nenes de Sabadell i de tot l'Estat podran gaudir de les històries del que és sens dubte l'autor de llibres infantils més popular i reconegut a Finlàndia. I no només això, perquè els seus llibres il·lustrats s'estan convertint en un referent arreu del món. L'obra de Kunnas, amb 46 llibres, s'ha traduït a més de 29 llengües en 31 països diferents.

La màgia del Pare Noel ja l'han llegida arreu del món més d'un milió de nens i nenes. L'editorial Editse, que treballa des de Terrassa i Sabadell, ha estat creada enguany per Emma Claret i Eila Pyrhönen, qui han fet les traduccions al català i també al castellà.

El llibre descriu l’atrafegada vida del Pare Noel i els seus ajudants a la muntanya de Korvatunturi d’una manera simpàtica amb la intenció de fascinar petits i grans, gràcies als minuciosos dibuixos de Mauri Kunnas.